Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Πολυτελής Βίλα στη Μύκονο

Η έξοδος από την ονειρεμένη ατμόσφαιρα και το κλίμα των διακοπών θα είναι μια πραγματικά δύσκολη υπόθεση για όποιον επιλέξει να μείνει σ’ αυτήν τη βίλα που χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερο στιλ και κομψότητα.

Μέσα σε μια ατμόσφαιρα χαλαρότητας, ηρεμίας και εκλεπτυσμένου στιλ, αυτή η λειτουργική βίλα αναδύεται μέσα από το φως και την αίσθηση της άνεσης και πολυτέλειας. Η ολόλευκη τοιχοποιία της με ιδιαίτερη έμφαση στη λεπτομέρεια της κατασκευής τόσο των τοιχίων που περιβάλλουν τη βίλα όσο και των εντοιχισμένων διακοσμητικών στοιχείων, τα προσεγμένα δάπεδα πλακιδίων και η ψηλή οροφή συνθέτουν ένα διαχρονικό στιλ εφάμιλλο της θέας του απέραντου αφρώδους ωκεανού.

Γυάλινες πόρτες και παράθυρα που εκτείνονται σε όλο το μήκος του δωματίου, σας επιτρέπουν να απολαμβάνετε ανενόχλητοι την απόλυτη γαλήνη της θάλασσας, βοηθώντας σας να αφήσετε πίσω πια το άγχος και τους έντονους ρυθμούς της πόλης.

Στο εσωτερικό της η βίλα απλώνεται σε έναν ανοιχτό και ευρύ χώρο που φιλοξενεί το σαλόνι με τη συντροφιά ενός υπέροχου τζακιού και μια άνετη τραπεζαρία που μπορεί να υποδεχτεί έως και οκτώ ανθρώπους. 


Οι χώροι της βίλας συμπληρώνονται με μια πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, τοποθετημένη στο πιο λειτουργικό σημείο του σπιτιού, δίπλα ακριβώς στην εξωτερική τραπεζαρία και το barbeque, για να μπορείτε να απολαμβάνετε απρόσκοπτα τα γεύματά σας τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς χώρους, ένα υπόγειο μοναδικής ιδιαιτερότητας και κάλλους, λαξευμένο μέσα σε αληθινό βράχο με φυσικές πηγές, καθώς και ένα ξεχωριστό ανεξάρτητο ξενώνα που απλώνεται σε δύο επίπεδα.


Επτά υπνοδωμάτια, όλα διακοσμημένα με χάρη και κομψότητα, και επτά υπερπολυτελή μπάνια, είναι ικανά να σας προσφέρουν ένα ασφαλές καταφύγιο από τους κοινόχρηστους χώρους της βίλας, όποια στιγμή το επιθυμήσετε.

Πέρα, όμως, από το ιδανικό εσωτερικό της, η βίλα σας παρέχει θέα με ανεπανάληπτη φυσική ομορφιά, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο βουνό και θάλασσα. Ένας σκεπαστός καθιστικός χώρος αποτελεί το καταλληλότερο σημείο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε απολαμβάνοντας ένα ποτήρι κρασί με όμορφη συντροφιά, ενώ ένας δεύτερος ανεξάρτητος σκεπαστός χώρος αποτελεί την τέλεια ευκαιρία να μαζευτείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας και να γευτείτε ένα υπαίθριο γεύμα με την άνεση και τον εξυπηρετικό χαρακτήρα της τραπεζαρίας που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και δέκα ανθρώπους!

Η μαρμάρινη αριστοκρατική βεράντα της βίλας είναι ιδανική για να γεμίσετε με αποθέματα ήλιου και υπέροχες φυσικές εικόνες που κόβουν την ανάσα! Ο αληθινός θησαυρός της βίλας, όμως, είναι τα αστραφτερά νερά της απέραντης υπερχειλισμένης πισίνας, εκεί όπου θάλασσα και ουρανός σμίγουν μαγικά σε μια φαινομενική ατέλειωτη θέα. Αυτή η βίλα είναι ένα σχεδιαστικό διαμάντι που αντανακλά απόλυτα τις προτιμήσεις και την προσωπικότητα όσων αναζητούν αποκλειστικά το καλύτερο στην ποιότητα σχεδίασης, τον εξοπλισμό και τον τρόπο ζωής. Ένα αληθινό κομμάτι παραδείσου!


    Τοποθεσία: Βόρεια Μύκονος

    Περιοχή: Τούρλος

    Έκταση: 500 τ.μ.

    Υπνοδωμάτια: 7

    Μπάνια: 7

    Φιλοξενούμενοι: 13

    Αποστάσεις:

                                    Λιμάνι: 1.0 χλμ.

                                    Πόλη Μυκόνου: 2 χλμ.

                                    Αεροδρόμιο: 3.5 χλμ.


Περισσότερες πληροφορίες για την  βίλα μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα https://mykonos-real-estate.com

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου