Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2016

Diamond - Μια υπερσύγχρονη βίλα στη Μύκονο


Φαντάζει μεγαλόπρεπη και εντυπωσιακή πάνω από το αρχαίο νησί της Δήλου, κόβοντας την ανάσα κάθε επισκέπτη με την απαράμιλλη θέα και τη μαγευτική τοποθεσία της. 
Η βίλα βρίσκεται στη νοτιοδυτική πλευρά της Μυκόνου και είναι χτισμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρει την υπέρτατη πολυτέλεια και άνεση, ενώ μπορεί να σας χαρίσει ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα και απίστευτες στιγμές χαλάρωσης και ξεκούρασης στους εσωτερικούς της χώρους.

Διαθέτοντας έξι Junior σουίτες με ιδιωτικά μπάνια που απλώνονται σε τρία διαφορετικά επίπεδα, η βίλα είναι πλούσια σε υπέροχα έργα τέχνης εσωτερικού χώρου. 

Στο κατώτερο επίπεδο της βίλας βρίσκεται ένας πανέμορφος χώρος αναψυχής με δική του πισίνα. Το σκηνικό συμπληρώνεται με τον πιο λειτουργικό τρόπο από μια μεγάλη κεντρική κουζίνα με εγκαταστάσεις που σας επιτρέπουν να μαγειρέψετε και να γευματίσετε στον εξωτερικό χώρο, αλλά και ξεχωριστή ψησταριά, χώρους προσωπικού και απέραντες άνετες βεράντες.

Το αμέσως ανώτερο επίπεδο της βίλας διαθέτει ένα ευρύχωρο διπλό υπνοδωμάτιο με παράθυρα και απρόσκοπτη θέα στην παραλία που θα σας συγκλονίσει. Τα ανοιχτόχρωμα πατώματα και οι αντίστοιχες ταπετσαρίες στους τοίχους δίνουν την αίσθηση της υπέρτατης άνεσης και ευρυχωρίας. Όλα τα υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με σύγχρονα και μοντέρνα έπιπλα ασύγκριτης ποιότητας, ενώ όλοι οι χώροι της βίλας καταλήγουν σε υπέροχες φωτεινές ιδιωτικές βεράντες, επιπλωμένες με τα πιο όμορφα, σύγχρονα και λειτουργικά έπιπλα εξωτερικού χώρου. Ομοίως, τα υπνοδωμάτια των κατώτερων επιπέδων είναι άριστα φωτισμένα και εξοπλισμένα με τα πιο άνετα, μοντέρνα και κομψά έπιπλα. Τα υπνοδωμάτια διαθέτουν δικά τους μικρά κουζινάκια, γκαρνταρόμπες και θαλάμους ντους.

Η αίθουσα αναψυχής παραμένει υπέρλαμπρη καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, εξαιτίας των τεράστιων κυλιόμενων θυρών που ανοίγουν με ευκολία και ξαφνιάζουν ευχάριστα αποκαλύπτοντας τον εντυπωσιακό χώρο της πισίνας. Η βίλα επίσης διαθέτει έναν πρόσθετο χώρο με διπλό υπνοδωμάτιο, βεράντα και κουζινάκι. Η πλειοψηφία των επίπλων που διακοσμούν τους χώρους της βίλας κυμαίνονται στις αποχρώσεις του λευκού ή αντίστοιχων ανοιχτών και φωτεινών χρωμάτων, που της προσδίδουν μια διάχυτη αίσθηση χαλαρότητας και πνευματικής ανάτασης. Οι χώροι του μπάνιου είναι όλοι λείοι και λαμπεροί, πλήρως εξοπλισμένοι και με κάθε εξάρτημα που θα μπορούσε να φανεί χρήσιμο στους χρήστες του. Αυτή βίλα είναι με βεβαιότητα η ιδανικότερη επιλογή για τους πιο εκλεπτυσμένους καλεσμένους.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ:

Ανώτερος όροφος:
Μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο με καθιστικό και θέα στην παραλία, τζάκι, ευρύχωρη γκαρνταρόμπα/μπάνιο και ξεχωριστό θάλαμο ντους. Δεύτερο μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο με εσωτερική γκαρνταρόμπα, πλήρες μπάνιο και τουαλέτα. Κοινός διάδρομος με μικρή γραφειακή εγκατάσταση. Κάθε δωμάτιο έχει ξεχωριστή είσοδο σε ιδιωτική βεράντα.

Ισόγειο:
Εξωτερική Junior σουίτα με ιδιωτικό ντους και τουαλέτα, κουζινάκι, κλιματισμό, ιδιωτική βεράντα.

Κατώτερος όροφος – Χώρος πισίνας:
Σουίτα δύο δωματίων, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διπλό ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με μεγάλο μπάνιο και μπανιέρα, με κουζινάκι, τζάκι και ξεχωριστό θάλαμο ντους – τουαλέτα. Απευθείας πρόσβαση στην πισίνα.Τρίτο μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο, καθιστικό, κουζινάκι, θάλαμο ντους, απευθείας πρόσβαση στην πισίνα.Τέταρτο μεγάλο διπλό υπνοδωμάτιο, κουζινάκι, θάλαμο ντους, ιδιωτική είσοδο.Μεγάλο καθιστικό – χώρο αναψυχής με κυλιόμενες πόρτες που οδηγούν στο χώρο της πισίνας, γυμναστήριο, ενιαίο χώρο κουζίνας, ξεχωριστό θάλαμο ντους και τουαλέτα καλεσμένων. Σκεπαστό χώρο ψησταριάς, εξωτερικό ντους, διαδρόμους προς τον πρόσθετο χώρο.


Πρόσθετος χώρος:

Ένας ξεχωριστός χώρος 80 τ.μ. κάτω από την πισίνα, κλιματιζόμενος με ξεχωριστό χώρο φιλοξενίας, που διαθέτει ένα διπλό υπνοδωμάτιο, καθιστικό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, θάλαμο ντους – τουαλέτα και βεράντα με απέραντη θέα στη θάλασσα.