Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016

Βίλα στη Μύκονο - Delphia Retreat



Μία εντυπωσιακή Μυκονιάτικη βίλα με πανοραμική θέα στο απέραντο γαλάζιο της θάλασσας, που βρίσκεται στην  παραλία της περιοχής Φτελιά. Από τη βίλα μπορεί κανείς πολύ εύκολα να έχει πρόσβαση προς την ακτή και να απολαύσει την όμορφη παραλία της περιοχής.

Η βίλα έχει οικοδομηθεί σε ένα χώρο 700 m²  συνολικού εμβαδού και διαθέτει 8 υπνοδωμάτια και 9 χώρους μπάνιου, δίνοντας τη δυνατότητα άνετης φιλοξενίας μέχρι και 20 ατόμων!
Η κατοικία διαιρείται σε πολλά αυτόνομα επίπεδα, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στους επισκέπτες να ανεξαρτητοποιούνται ανάμεσα στους χώρους που χρησιμοποιούν, διατηρώντας τον ιδιωτικό τους χαρακτήρα. Παράλληλα οι εξωτερικοί χώροι αναψυχής και η πισίνα, είναι κατάλληλα διαμορφωμένα έτσι ώστε να παρέχουν ένα ήσυχο και ιδεώδες περιβάλλον. Το σκηνικό συμπληρώνει η καταπληκτική θέα στη θάλασσα, κάνοντας έτσι το μέρος ιδανικό για χαλάρωση.
Στην επάνω πλευρά της βίλας, υπάρχει ένα όμορφο εκκλησάκι που «κοιτάει» στη θάλασσα και προσφέρεται για ειδικές περιπτώσεις και εκδηλώσεις.

Τα δωμάτια της βίλας διακρίνονται για την ευρυχωρία τους, αφού διαθέτουν μεγάλα άνετα κρεβάτια, ντουλάπες με πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και κομοδίνα.




Όλα τα μπάνια έχουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό και είναι εξοπλισμένα με ντους ή / και μπανιέρα.


Το κυρίως σπίτι είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλες τις οικιακές συσκευές που μπορεί κανείς να χρειαστεί. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και εφόσον το θελήσετε, υπάρχει η δυνατότητα απασχόλησης ειδικής υπηρεσίας καθαρισμού.

Η διάταξη των χώρων μέσα στην κατοικία έχει ως εξής:
Ο Κυρίως Χώρος της κατοικίας αποτελείται από 2 επίπεδα και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 10 επισκέπτες.
Το 1ο επίπεδο της εισόδου, διαθέτει ένα ευρύχωρο καθιστικό, πλήρως επιπλωμένο και μία άνετη τραπεζαρία, που μπορεί να φιλοξενήσει εσάς και τους επισκέπτες σας στο γεύμα ή το δείπνο σας. Παράλληλα διαθέτει μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, με όλα τα απαραίτητα αντικείμενα που μπορεί να χρειαστείτε για κάθε είδους μαγείρεμα και ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και  ιδιωτικό μπάνιο. Το χώρο συμπληρώνει και ένα επιπλέον μπάνιο που βρίσκεται ανεξάρτητα στο χώρο για τους επισκέπτες.
Το 2ο επίπεδο του επάνω ορόφου, διαθέτει ένα κύριο υπνοδωμάτιο (masterbedroom) με ιδιωτικό μπάνιο, δικό του σαλόνι και μεγάλη ιδιωτική βεράντα. Στο χώρο αυτό μπορεί κανείς να απολαύσει τόσο τις ιδιωτικές του στιγμές, όσο και να νιώσει την πολυτέλεια της χαλάρωσης σε ένα τόσο μεγαλεπήβολο χώρο. Στον όροφο αυτό υπάρχουν επιπλέον τρία ακόμη υπνοδωμάτια. Το ένα διαθέτει διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο και τα άλλα δύο υπνοδωμάτια είναι εξοπλισμένα με ένα άνετο διπλό κρεβάτι αντίστοιχα. Επίσης στο επάνω επίπεδο διατίθεται ένα κοινόχρηστο μπάνιο, προς χρήση για τα υπόλοιπα δωμάτια.
Στην βίλα αυτή υπάρχουν δύο ακόμη χώροι που χρησιμοποιούνται για την φιλοξενία επισκεπτών (guesthouses).
Στον πρώτο χώρο (GuestHouse #1), ο οποίος βρίσκεται στο χαμηλότερο επίπεδο, υπάρχει η δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 4 επισκεπτών και διαθέτει ένα σαλόνι, μία άνετη τραπεζαρία, μία πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, και δύο δίκλινα δωμάτια με ιδιωτικά μπάνια.
Στον δεύτερο χώρο (GuestHouse #2), φιλοξενούνται μέχρι 2 επισκέπτες και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι και ιδιωτικό μπάνιο και μια μικρή κουζίνα (πολυκούζινο).

Διαβάστε  επίσης γιατί να επενδύσετε στην αγορά μιας βίλας στη Μύκονο.



Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου