Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

Γιατί να επενδύσετε στην αγορά μιας βίλας στη Μύκονο.

Η Μύκονος είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ελληνικά νησιά, που πρωταγωνιστεί στον τουριστικό χάρτη του Αιγαίου και κάθε χρόνο αποτελεί πόλο έλξης δεκάδων χιλιάδων επισκεπτών από ολόκληρο τον κόσμο.
 Τόσο οι απαράμιλλες φυσικές ομορφιές του νησιού, όσο και η γραφικότητα της Χώρας και ο φιλόξενος χαρακτήρας των κατοίκων του, σε συνδυασμό με την ευρεία γκάμα επιλογών χαλάρωσης και διασκέδασης που προσφέρει στους επισκέπτες του, αποτελούν τα βασικότερα προτερήματα του νησιού, δίνοντάς του εξαιρετικό προβάδισμα στην επιλογή τους για τον προορισμό των διακοπών. Παρά τις δυσκολίες των καιρών και την αναστάτωση στην παγκόσμια οικονομία, η Μύκονος είναι από τις ελάχιστες εξαιρέσεις τουριστικών θερέτρων που εξαντλεί κάθε χρόνο τις δυνατότητες φιλοξενίας τουριστών, προερχόμενων τόσο από τις χώρες του εξωτερικού όσο και από την ίδια την Ελλάδα. Η τεράστια προσέλευση τουριστών οδηγεί τα στατιστικά επισκεψιμότητας του νησιού να εκτοξεύονται, με κάθε επόμενη χρονιά να ξεπερνά κατά πολύ τις προηγούμενες σε ζήτηση φιλοξενίας. 
Μάλιστα στις περισσότερες περιπτώσεις, ήδη από τις αρχές της τουριστικής σεζόν, αλλά και μέχρι την άτυπη λήξη της, το ποσοστό πληρότητας του νησιού αγγίζει το 100%, με τα ποσοστά της ζήτησης καταλύματος να ξεπερνούν τη δυνατότητα προσφοράς του νησιού. Για το λόγο αυτό, παρά την κρίση και τις επιπτώσεις της παγκοσμίως, η Μύκονος αποτελεί σήμερα επενδυτικό παράδεισο στον τομέα των real estate. Συγκεκριμένα, η αγορά ενός ακινήτου στο νησί, με σκοπό τη διάθεση προς ενοικίαση στον εισαγόμενο ή εγχώριο τουρισμό, μπορεί με βεβαιότητα να αποτελέσει μια εύκολη και πρακτική πηγή εισοδημάτων, ισόβια, χωρίς ημερομηνία λήξης. 
Οι διαθέσιμες βίλες προς πώληση διακρίνονται για την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική τους, τον άρτιο και πρακτικό σχεδιασμό, την ιδανική τοποθεσία, τη λειτουργικότητά τους, αλλά και τη δυνατότητα προσαρμογής των χώρων ανάλογα με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις του αγοραστή ή των ενοικιαστών. Με τα χαρακτηριστικά αυτά και με δεδομένο ότι τόσο κατά τους θερινούς μήνες, αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, ιδίως όσον αφορά το ξένο τουριστικό κεφάλαιο, η ροή των επισκεπτών συνεχίζει σε σταθερούς ρυθμούς, η αγορά και εκμετάλλευση μιας διαθέσιμης βίλας στη Μύκονο, καθιστά δεδομένη την επιτυχία μιας τέτοιας επενδυτικής κίνησης.
Δείτε περισσότερα στην ιστοσελίδα

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου